top of page

Hoe zou het zijn als jij beter begrijpt waarom je de dingen doet zoals je ze doet? En als je gedrag dat jou stoort, kunt loslaten? Interactieve zelfresonantie (IZR) kan je daar bij helpen. Het is een prachtige methode waarbij we gaan werken met jouw verlangen. Dat kan een verlangen op het gebied van gezondheid, werk of een persoonlijk verlangen zijn. Het is een methode die op een respectvolle manier omgaat met wat jij wel en niet wilt; jij bepaalt, ik begeleid.

Via IZR kun je gaan ontdekken welke ervaringen, gevoelens, gedachtes en overtuigingen van eerder in je leven, je huidige gedrag bepalen. En waarom je je verlangen nog niet gerealiseerd hebt. Samen met mij kun je je eigen biografie beter leren kennen, waardoor je jezelf beter gaat begrijpen.

In mijn werk als stemgespecialiseerd logopedist kom ik veel mensen tegen met onbegrepen stemklachten. In zo’n geval kan het behulpzaam zijn om IZR toe te passen, om uit te vinden welke gevoelens en ervaringen aan de klacht ten grondslag liggen. Welk overleefmechanisme maakt dat jij niet kan spreken of zingen op de manier zoals jij graag wilt?

 

Hier vind je uitleg over de achtergrond van IZR en hoe een sessie eruit ziet.

 

Een individuele IZR-sessie wordt niet vergoed door de zorgverzekering.

Therapy Sessions
5.

IZR

Boek een individuele sessie
Therapy Season

Een individuele sessie duurt anderhalf uur. Dit omvat een voorgesprek, een resonantieproces en een nagesprek.

Een sessie van 90 minuten: € 100

Empty Chairs

Op aanvraag verzorg ik IZR voor een groep. De duur van de sessie bepaalt met hoeveel deelnemers we werken. Naast de deelnemer(s) met wiens verlangen we werken, zijn er meerdere resonanspersonen aanwezig.

Kosten en locatie op maat.

Kosten
Groep
bottom of page