top of page

Een geloofwaardige presentatie, een authentiek betoog of spreken zonder trucs? En dat dan ook nog met plezier en zonder stemproblemen? Dat kan! Ik ga samen met jou op zoek naar je mogelijkheden en maak met jou een plan hoe je deze in de toekomst kunt inzetten. Ook geweldig om samen met je collega's te ontdekken!

Wil je eindelijk eens aan de slag met je zangstem? Of alles weten van de Lichtenberger Methode? Of wil je werken aan jullie koorklank? Ook voor trainingen op het gebied van de zangstem kan je bij mij terecht.

In een training ga ik een verbinding met je aan voor een langere tijd óf met meer mensen tegelijk. In mijn trainingen en gebruik ik vaak uitgangspunten van de Lichtenberger Methode. Klank is een middel om in contact met jezelf en met anderen te treden. Het opent deuren naar samenwerking, naar plezier, naar moed, naar gemak en naar zelforganisatie. Hierdoor wordt je team hechter, spreken in het openbaar wordt gemakkelijker, je bereikt je klanten beter, je koor gaat zuiverder zingen of jullie gaan meer samen zingen.

Therapy Sessions
4.

Training

Informeer naar de mogelijkheden
Zakelijke presentatie

Een ochtend of middag lang met je stem bezig zijn. Al je vragen rondom spreken of zingen komen aan bod.

Of we plannen een langer traject waarin we gaan werken aan jouw presentatie- of zangskills.

Male And Female Students Singing In Choir With Teacher At Performing Arts School.jpg

Op jouw verzoek verzorg ik een training of workshop voor je bedrijf of koor op het gebied van spreken of zingen.

Deze trainingen en workshops worden op maat gemaakt en kunnen desgewenst incompany plaatsvinden.

Individueel
Groep
bottom of page