top of page
2.

Stemcoaching

Spreken en zingen; er valt een hoop in te ontdekken en te leren. 

Wil jij weten wat je stem allemaal kan? Wil jij authentiek zingen, zonder trucs? Loop jij vast in je huidige manier van zingen? Wil je meer stemvolume? Zou je in kopstem willen leren zingen? Wil jij meer overtuigingskracht in je spreken?

 

Je kunt bij mij terecht met heel concrete vragen of juist met abstractere wensen. Ik ben stemdocent en geef individuele stemcoaching in spreken en/of zingen aan zowel professionals als amateurs; acteurs, zangers, docenten, leidinggevenden, voice-overs, telefonisten, sportcoaches enz.

 

Een losse les is mogelijk, maar een langetermijntraject ook. Wekelijks of op onregelmatige basis. Op de praktijk in Amsterdam of op locatie. In overleg is veel mogelijk.

Meld je meteen aan
Kosten

Een les van 45 minuten: € 55,00.

Een les van 60 minuten: € 65,00. 

Ik ben btw-vrijgesteld.

BB_MYRAGRUNNING-0904.JPG

Foto: Bram Budel

Therapy Sessions

In mijn lessen volg ik de Lichtenberger® Methode. Dit is een vernieuwende stemmethode waarbij het zingen niet meer wordt geleid door trucs of ingewikkelde training van bepaalde spiergroepen, maar door zintuigwaarneming. Specifieke waarneming van klank heeft namelijk invloed op onze neurologie en daarbij op de productie van stemgeluid. Dit nieuwe horen zorgt voor meer vrijheid, gemak en een groter stemgeluid. 

 

Zingen en spreken wordt weer leuk en lekker!

 

Veel mensen ervaren, naast deze invloed op de stem, rust en ruimte in hun lijf en hoofd. Het hele lichaam profiteert dus van deze hoortraining.

Lichtenberger Methode
bottom of page