Zangles & stemcoaching

Wil jij je stem leren kennen? Wil jij authentiek zingen, zonder trucs? Loop jij vast in je huidige manier van zingen? Wil je meer stemvolume? Zou je in kopstem willen leren zingen? Wil jij meer overtuigingskracht in je spreken?

 

Je kunt bij Myra terecht met heel concrete vragen of juist met abstractere wensen. Myra is stemdocent en geeft individuele zangles en stemcoaching aan zowel professionals als amateurs. Daarnaast geeft ze workshops aan groepen.

 

Een losse les is mogelijk, maar een langetermijntraject ook. Wekelijks of op onregelmatige basis. Op de praktijk in Amsterdam of op locatie. In overleg is veel mogelijk.

 

In haar lessen volgt Myra de Lichtenberger® Methode. Dit is een vernieuwende stemmethode waarbij het zingen niet meer wordt geleid door trucs of ingewikkelde training van bepaalde spiergroepen, maar door zintuigwaarneming. Specifieke waarneming van klank heeft namelijk invloed op onze neurologie en daarbij op de productie van stemgeluid. Dit nieuwe horen zorgt voor meer vrijheid, gemak en een groter stemgeluid. 

 

Zingen en spreken wordt weer leuk en lekker!

 

Veel mensen ervaren, naast deze invloed op de stem, een algeheel gevoel van welbevinden, rust en alertheid. Het hele lichaam profiteert dus van deze hoortraining.

Foto: Bram Budel
Foto: Bram Budel

 

Een les van 45 minuten kost € 52 (incl. btw). 

Een les van 60 minuten kost € 62 (incl. btw). 

 

Wil je meer weten of een afspraak maken? Mail naar info@myragrunning.nl of bel 06 - 24922078.