Trainingen

Waarom?

Een geloofwaardige presentatie, een authentiek betoog of spreken zonder trucs? En dat dan ook nog met plezier en zonder stemproblemen? Dat wenst u uzelf of uw medewerkers natuurlijk toe!

 

Veel sprekers worden hiervan helaas afgeleid. Omdat ze bijvoorbeeld niet goed voorbereid zijn. Omdat ze last van hun keel hebben. Omdat ze bang zijn dat hun publiek hen niet begrijpt.

 

Maar ook het publiek kan afgeleid worden: doordat de spreker heel monotoon spreekt bijvoorbeeld, of een schorre stem heeft, of met een accent spreekt of doordat de spreker niet betrokken is bij zijn betoog.

Zo gaat uw boodschap helaas verloren en verliest u de aandacht van uw toehoorders.

 

Wat?

Myra kan helpen! Op uw verzoek verzorgt zij een training of workshop voor uw bedrijf op het gebied van spreken en zingen. Deze trainingen en workshops worden op maat gemaakt en kunnen desgewenst incompany plaatsvinden.

 

Hoe?

In haar trainingen en workshops gebruikt Myra uitgangspunten van de Lichtenberger® Methode. Klank is een middel om in contact met jezelf en met anderen te treden. Het opent deuren naar verbinding, naar plezier, naar moed, naar gemak en naar zelforganisatie. Hierdoor wordt uw team hechter, spreken in het openbaar wordt gemakkelijker, u bereikt uw klanten beter en uw klanten geloven u.

 

Daarnaast helpt Myra’s logopedische achtergrond bij specifieke spreekproblemen die de verstaanbaarheid beïnvloeden of bij stemproblemen.

Contact:

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Mail naar info@myragrunning.nl of bel 06 - 24922078.